Jump to content

Edi_Reyes

Head Master
 • Posts

  355
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by Edi_Reyes

 1. To je to.Ko se javio dobice kucu nazad ako vec nije.
 2. Za kuce se javljate samo @Alvaro_Recoba ili meni. Jedan od nas dvoje moze samo da vam vrati kucu.
 3. Prva nedelja je skracena za takmicenje ovo 1 mesto Aleksey_Vincentelli = 9 2 mesto Pepix_Ferrero = 8 3 mesto Seth_Santiago = 7 4 mesto Vincent_Gotti = 6 5 mesto King_Mox = 5 6 mesto Vitaly_Gambino = 5 7 mesto Viktor_Petrevski = 5 8 mesto Uroš_Ferrero = 5 9 mesto Hristijan_Bitkovski = 5 10 mesto Nikola_Mladenovic = 4 Prednost od 5 do 9 mesta su imali oni koji su osvojili vise turfova,a manje asistencija. Prva tri mesta neka se jave @Alvaro_Recoba ili meni za nagrade. Edi: Nagrade podeljene
 4. Zvanični discord kanal Balkan Undergrounda. https://discord.gg/kkRfxFgV
 5. To je bilo u planu jos u oktobru/novembru/decembru 2020 godine sada ne znam sto nije odradjeno to.
 6. Unikatni biznisi imaju buy 800 k (Agencija za rent,Telekomunikacija,Auto skola i Elektrana),a ostali biznisi imaju od 400k do 750 k buy.Zarada je od 10 k do 23 k (ovo 23 k samo unikatni zaradjuju)+ono sto kupe,rentaju,napune itd.
 7. To u red zoni.Ovako je 2 h druze. inace i taman je.
 8. Druze smanjene su kazne za DM,PG itd i to pre tri meseca.
 9. Rekao sam ti brate u vezi toga vec na pm kada smo se pre koji dan culi tako nemas brige Svako ko se bude bahatio ili koristio svoju poziciju bice odstranjen iz admin tima.Ovo je poslednji pokusaj ozivljavanja BU-a i hocu da prodje bez bahatosti i ostalih cuda.
 10. Pa tebi cemo i odecu da oduzmemo ti ces go da setas po ulici i ne krecete od 0 kao prosli put vec imate i kuce,biznise,pare samo nemate mats,drugs,oruzija. Kukas jer ces potrositi manje od 300 dolara za sve to (cigare,upaljac,maska,sat itd) ?
 11. Skinuto je jos Mats,drugs,oruzija iz kuca,vozila Pa onda cigare,upaljac,sat,maska itd. Moracete to opet da uzimate. Svi igraci su unbanovani i izvadjeni iz jaila.
 12. Poštovani igrači Balkan Undergrounda Evolutiona moram da vas obavestim da smo odlucili da nagradimo one igrace koji osvoje najvise teritorija u jednoj nedelji.Sa ovim smo mislili da ce se povecati pucanje i zabava.Prva tri igraca koji osvoje najvise teritorija bice nagradjeni sa: 1 Mesto: 10 kg Matsa i Drugsa 2 Mesto: 7.5 kg Matsa i Drugsa 3 Mesto: 5 kg Matsa i Drugsa 3 Asistencije ce se racunati kao jedno zauzimanje.Znaci ako imate tri Asistencije racunace se kao jedno zauzimanje.Ako imate 6 asistencije kao dva zauzimanja itd.
 13. Ide lock ovde. Posto tema pocinje da lici na sprdnju sa glupostima.
 14. Pa eto predlozite sta treba da se menja.To sam ja cisto predlozio sta bi promenio i probao tako.
 15. Skinuti svima imovinu i vratiti im 10% sto imaju (Pare,mats,drugs) Ostaviti im donatore (skinuti im level i pare sto dobijaju od njega) Ostaviti biznise ali isprazniti im sefove smanjiti im buyove biznisima (npr. od 40k do 200 k) Ostaviti im kuce (isprazniti im sve osim tih 10 %) Smanjiti buy od kuca (npr: od 30k do 100k) Jednom mesecno da se pustaju shipment,warship i ovaj treci event. Skinuti sve TT Izbaciti Type,treasure Vratiti za sadnju farma i TH brdo Vratiti paketic TEC-u,TRB-u i dodati paketic WTM-u ispred baze Vratiti paketic Tecu ispred baze. Vratiti stara mesta za organizacija. Vratiti HP. Vratiti da mesecno dobijaju legalne organizacije plate od ministra Finansija. Ostaviti im vozila (Isprazniti iz njega sve) Smanjiti cene vozila Smanjiti cene Drugsa na 10/15 k kilo Smanjiti cenu Matsa na 25 k kilo. Vratiti Rute za sverc (1,2,3,4,5) Vratiti da sadnica kosta 100 dolara Vratiti da sadnica raste 1h za 200 g Vratiti da je pocetak sverca besplatan dok ne dodje do kraja i tada da se uzima 100 grama 2000 dolara u paketicu. Vratiti da pocetak kosenja bude besplatan dok ne dodje do kraja i tada da se uzima 100 g za 1000 dolara u paketicu. Vratiti da mogu da se pljackaju igraci i da im se krade do 5 k. Kada je bilo sve ovo tada je bilo vise pucanja,kradje matsa i drugsa i bilo je dnevno 40/50 igraca,a uvece je dolazilo do 70/80 igraca.
 16. Pa i nije bas.TEC moze bezbedno da kosi,a TRB moze na nekim rutama da ide bezbedno i da se vrati , dok Esm-u i TH-u svaki minut moze da dodje neko i unisti im sadnice.Bezbednije je da budes u Tec-u ili Trb-u nego u Esm-u i Th-u.Tako ovo bi dosao kao neki balans za sve ilegalne organizacije.
 17. Open Servera je u Sredu 15.09.2021. u 20:00. Tada ce biti izabrani lideri i novi admini. Ocekujemo vas tada u što vecem broju.
 18. Ti samo nešto da kradeš jos malo ces poceti da krades i bakar (šalim se). Slazem se.Da se vrati paketic gde je bio (TRB ispred kucice onih,a Tecu negde ispred baze gde mogu svi da kradu).
 19. Lista lokacija poslova _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Posao Kosac Trave Posao Farmer Posao Postar Posao Smecar Posao Cistac ulica Posao Rudar Posao Ribar Posao Kamiondzija Posao Magacioner Posao Automehanicar Posao Pilot
 20. ***Bump*** Pravila su promenjena. Neke kazne su oštrije,a neke mnogo blaže.
 21. ***Bump*** Pravila su promenjena. Neke kazne su oštrije,a neke mnogo blaže.
×
×
 • Create New...