Jump to content

Edi_Reyes

Head Master
 • Posts

  355
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Edi_Reyes last won the day on September 18

Edi_Reyes had the most liked content!

About Edi_Reyes

 • Birthday 02/26/1871

Converted

 • Instagram
  __E__.D__.I__.

Recent Profile Visitors

2,066 profile views

Edi_Reyes's Achievements

87

Reputation

 1. To je to.Ko se javio dobice kucu nazad ako vec nije.
 2. Za kuce se javljate samo @Alvaro_Recoba ili meni. Jedan od nas dvoje moze samo da vam vrati kucu.
 3. Prva nedelja je skracena za takmicenje ovo 1 mesto Aleksey_Vincentelli = 9 2 mesto Pepix_Ferrero = 8 3 mesto Seth_Santiago = 7 4 mesto Vincent_Gotti = 6 5 mesto King_Mox = 5 6 mesto Vitaly_Gambino = 5 7 mesto Viktor_Petrevski = 5 8 mesto Uroš_Ferrero = 5 9 mesto Hristijan_Bitkovski = 5 10 mesto Nikola_Mladenovic = 4 Prednost od 5 do 9 mesta su imali oni koji su osvojili vise turfova,a manje asistencija. Prva tri mesta neka se jave @Alvaro_Recoba ili meni za nagrade. Edi: Nagrade podeljene
 4. Zvanični discord kanal Balkan Undergrounda. https://discord.gg/kkRfxFgV
 5. To je bilo u planu jos u oktobru/novembru/decembru 2020 godine sada ne znam sto nije odradjeno to.
 6. Unikatni biznisi imaju buy 800 k (Agencija za rent,Telekomunikacija,Auto skola i Elektrana),a ostali biznisi imaju od 400k do 750 k buy.Zarada je od 10 k do 23 k (ovo 23 k samo unikatni zaradjuju)+ono sto kupe,rentaju,napune itd.
 7. To u red zoni.Ovako je 2 h druze. inace i taman je.
 8. Druze smanjene su kazne za DM,PG itd i to pre tri meseca.
 9. Rekao sam ti brate u vezi toga vec na pm kada smo se pre koji dan culi tako nemas brige Svako ko se bude bahatio ili koristio svoju poziciju bice odstranjen iz admin tima.Ovo je poslednji pokusaj ozivljavanja BU-a i hocu da prodje bez bahatosti i ostalih cuda.
 10. Pa tebi cemo i odecu da oduzmemo ti ces go da setas po ulici i ne krecete od 0 kao prosli put vec imate i kuce,biznise,pare samo nemate mats,drugs,oruzija. Kukas jer ces potrositi manje od 300 dolara za sve to (cigare,upaljac,maska,sat itd) ?
 11. Skinuto je jos Mats,drugs,oruzija iz kuca,vozila Pa onda cigare,upaljac,sat,maska itd. Moracete to opet da uzimate. Svi igraci su unbanovani i izvadjeni iz jaila.
 12. Poštovani igrači Balkan Undergrounda Evolutiona moram da vas obavestim da smo odlucili da nagradimo one igrace koji osvoje najvise teritorija u jednoj nedelji.Sa ovim smo mislili da ce se povecati pucanje i zabava.Prva tri igraca koji osvoje najvise teritorija bice nagradjeni sa: 1 Mesto: 10 kg Matsa i Drugsa 2 Mesto: 7.5 kg Matsa i Drugsa 3 Mesto: 5 kg Matsa i Drugsa 3 Asistencije ce se racunati kao jedno zauzimanje.Znaci ako imate tri Asistencije racunace se kao jedno zauzimanje.Ako imate 6 asistencije kao dva zauzimanja itd.
 13. Ide lock ovde. Posto tema pocinje da lici na sprdnju sa glupostima.
×
×
 • Create New...