Jump to content

Carlos_Dollitle

Administrator
 • Content Count

  1,034
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Carlos_Dollitle last won the day on April 3

Carlos_Dollitle had the most liked content!

Community Reputation

149 Odličan

About Carlos_Dollitle

 • Rank
  ★★★
 • Birthday 08/26/1997

Recent Profile Visitors

1,143 profile views
 1. Kao što ste videli server nije u funkciji, host je istekao, uzalud je plaćati i održavati ovo trenutno. Što se unlocka tiče, na serveru će se povremeno raditi što znači neće biti žurbe, skripta će se optimizovati, fixaće se bugovi i ubaciti neke nove stvari po želji igrača koji su sve ovo vreme komentarisali. Igra će vam biti po vašim željama odrađena. Ukratko vratićemo dosta starih stvari, igra će se svoditi na jednostavnost kao što ste želeli. Do tad pozdrav i pratite forum.
 2. Svako ko bude komentarisao i pametovao u temi će biti trajno banovan sa foruma.
 3. Odlučili smo se da prihvatimo statse sa drugih servera. Stats prihvatamo samo sa servera koji su na službenoj listi servera. (Balkan Samp) Što se tiče InGame resursa, resursi neće biti 100% vraćani, dobiće se neka skromna količina istih, level se vraća, s tim da ne bude prevelik. U koliko ste donator na drugom server na žalost ne možemo vraćati. U vezi igrača koji žele da pređu zajedno sa nekim društvom a pritom su na nekom serveru lider organizacije, održaće se razgovor sa istim te biti pružena šansa liderstva na našem serveru. Popunite formular za prijavu i sačekajte odgo
 4. Aukcija traje do 17:00h. Poslednja ponuda pobeđuje.
 5. $1.000.000 početna Ne morate biti donator da bi licitirali ili preuzeli kuću https://prnt.sc/10ccs3c
 6. Sutra oko 18-19h opet podela preostalih organizacija i pozicija u staffu.
 7. Odabir lidera, novih članova administracije u 19:00h Podelićemo random po mišljenju kako bi trebalo biti, budite IG.
 8. U dogovoru sa vrhom administracije, u koliko stanje servera ne uspemo da popravimo do 5. marta server će biti Lock Down do početka septembra. Verujemo da završetak praznika i raznih raspusta dosta utiče na aktivnost igrača, uzalud je plaćati i održavati server tokom leta gde verujemo da će broj igrača biti minimalan. Tema će ostati otključana. Forum će biti online tako da ćete moći pratiti obaveštenja. Unlock servera naravno dolazi sa velikim update-om.
 9. 3 Shipmenta od 8 do 9 1. 20k mats 2. Donatorsko vozilo 3. $1.000.000
 10. https://www.youtube.com/watch?v=hSHvsOEvT4Q - PD i TH - Pobednički https://youtu.be/ismGpDIMl1w - WTM https://youtu.be/vPVtFP-aFAg - TEC https://youtu.be/FoZOtp6vNa8 - TRB https://www.youtube.com/watch?v=5HMUyLgNY-U&feature=youtu.be - ESM https://youtu.be/CMiWjksH0Vk - FBI Drago mi je da su me svi ispoštovali, ESM je imao poteškoća jer je dobio lidera na dan eventa, sve u svemu svi su odradili, nagrade sam nekima već dao, ostali neka mi se jave, takođe i snimatelj pobedničkog klipa.
 11. Warship startan za 18h Krećemo sa eventima i nagradama
 12. Pola admin tima je na odsutnosti, siguran sam da se klip može napraviti bez podrške admin tima jer su svi ovi https://www.youtube.com/channel/UCky7w1jBHI74B3a3i7Ug--Q napravljeni bez istih. Ostali postavite ovde vaše klipove, večeras ćemo nagrad podeliti..
 13. Pozdrav za sve igrače. ovaj događaj nije sveden na takmičenje nego nagrađivanje igrača,organizacija, lidera itd.. Želeo bih da obavestim sve lidere organizacija da su obavezni učestvovati u ovom događaju inače će biti kažnjeni skidanjem istog. Zadatak je da svaka organizacija snimi RolePlay video o svojoj organizaciji te je na neki način predstavi, dosta igrača snima klipove tako da verujem da možete odraditi i jedan RolePlay. Ovo traje do nedelje, tada ćemo raspodeliti nagrade i izabrati najbolji klip koji će dodatno biti nagrađen. 1. Najbolji izabran klip - 50.000 materij
×
×
 • Create New...