Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/22/2020 in all areas

 1. Sve moze samo da ima igraca i rokanja, nista vise ne treba bar meni!
  12 points
 2. Narode ovim putem zelim da vas obavestim da kroz koji dan mozda cak i sutra ce biti otvoreni konkursi za lidere organizacija, administraciju, matketing tim itd... Potrudicemo se da pocnemo ovu sezonu kako valja, i ovim putem bih zeleo da vas pitam da li bi voleli da vam omogucimo out of character gameplay odnosto da igrate na nasem server bez toga da morate biti online, pod to spada mogucnos prodaje materijala/droge/oruzija... putem portala, transakcije novca putem portala, mogucnost kockanja sa IG parama (Rulet, Slotovi)... I jos razne neke ideje i mogucnosti koje cete moci da koristite bez toga da morate da ulazite na server, u skoli ste ili na fakultetu, dosadno vam je uzmete da igrate rulet sa vasim IG novcem, vrsite transakcije i tako dalje, postavljanje oglasa za prodaju IG imovine i kopovina te imovine putem portala... Slobodni ste da u ovoj temi pisete svoje misljenje za out of character gameplay kao i ako imate neke dodatne ideje ne vezane za to! Druzimo se uskoro!
  7 points
 3. hvala kurcu,jos si nam tamo falio..
  5 points
 4. Daj Five M neki, neces 20 godina skriptati na BU
  5 points
 5. Ako je zbog inata, onda prihvatamo
  4 points
 6. good old time neće bit sigurno sa Kastrom u staff timu tako da na to zaboravi,jer neće niko trpit tog bota koji će me vjerovatno banovat sad il će izbrisat ovaj post
  4 points
 7. Narodee, znam da cete me razapeti ali morao sam tako da bih sanirao gresku koja je nastala... Svima su skinute kuce, ali je sacuvana stara tabela iz baze sa kucama, te ce vam iste biti vracene kao i ono sto ste imali u njima!!! Prijavu za vracanje vase kuce cete imati u ovoj temi, potrebno je da napisete samo ID vase stare kuce... Zbog ozbiljnosti problema i situacije koja je nastala ko se bude glupirao i sabotirao moju dobru volju da vam se izadje maksimalno u susret ostace bez svog accounta. Zamolio bih vas da medjusobno kontaktirate vase prijatelje za koje znate da su imali kucu u slucaju da ne vide ovu temu, kako bi im kuca bila vracena... Niko nece ostati ostecen to ne morate da brinete. Prijavite se za vracanje kuce, proveri se u staroj tabeli da li je kuca zaista bila vasa i sta je bilo u njoj i to ce vam biti vraceno. Period prijave za vracanje kuce su od 20.09.2020. 00:00 do 23.09.2020. 00:00 NAPOMENA: UKOLIKO NEKO UZME TUDJU KUCU DOK TRAJE OVA AKCIJA, KUCA CE MU BITI SKINUTA BEZ NADOKNADE NOVCA!
  3 points
 8. sve bi to super bilo da ovo nije jedno 10 put da se kreće od početka,taman igraci skupe resursa i stanu na noge opet neki global,tako 5 ti put zaredom
  3 points
 9. Open Servera je u Sredu 15.09.2021. u 20:00. Tada ce biti izabrani lideri i novi admini. Ocekujemo vas tada u što vecem broju.
  3 points
 10. Od ovog ponedeljka bice odrzan event, koji traje 3 sedmice. Potrebno je da skupite sto vise poena od Shipmenta, Warplane/ship i TURFova ili neki RP klip da bi ste pobedili event. Svaki dan ce biti barem po 2 Shipmenta i jednom WAR. Sto se TURFova tice to morate sami da radite. Kad god budete dostavili Shipment, ili pakete od WARova, ili ako budete zauzeli TURF morate to slikati i poslati vasem lideru, koji onda treba da postavi te dokaze u Lider room. Poenta ovog eventa je samo zabava i druzenje. Imace posebne nagrade za prvo, drugo i trece mesto. Sve organizacije imaju pravo da ucestvuju. Ilegala: 1. mesto : 80kg Mats, 60kg Drugs i 350k 2. mesto : 50kg Mats, 30Kg Drugs i 250k 3. mesto : 25kg Mats, 25kg Drugs i 150k Legala : Posto legala nema nikakve veze sa Matsom i Drugsom, bilo bi fer da dobiju barem 500-600k Poeni: Shipment : 10 Poena Warplane/ship: 5 poena po kutiju. TURF : 3 poena RP snimak : 20 Poena Event pocinje u ponedeljak 20.09.2021 i trajace do 11.10.2021
  2 points
 11. Poštovani igrači Balkan Undergrounda Evolutiona moram da vas obavestim da smo odlucili da nagradimo one igrace koji osvoje najvise teritorija u jednoj nedelji.Sa ovim smo mislili da ce se povecati pucanje i zabava.Prva tri igraca koji osvoje najvise teritorija bice nagradjeni sa: 1 Mesto: 10 kg Matsa i Drugsa 2 Mesto: 7.5 kg Matsa i Drugsa 3 Mesto: 5 kg Matsa i Drugsa 3 Asistencije ce se racunati kao jedno zauzimanje.Znaci ako imate tri Asistencije racunace se kao jedno zauzimanje.Ako imate 6 asistencije kao dva zauzimanja itd.
  2 points
 12. Još jedno obavjestenje sto se tiče imovine, ona je poskidana, svi imate po 500k u banci i 50k u rukama. Početni level je 10, exp na 0. Kuće i biznisi vam ostaju ali vam je skinut svaki upgrade na njima. To bi bilo to za početak, vidimo se u srijedu u 20:00h na openu, da započnemo 11 sezonu kako treba !
  2 points
 13. Јок oduzmite nam i odecu.. koja je fora vise da se svake godine krece iz pocetka..
  2 points
 14. Skinuti svima imovinu i vratiti im 10% sto imaju (Pare,mats,drugs) Ostaviti im donatore (skinuti im level i pare sto dobijaju od njega) Ostaviti biznise ali isprazniti im sefove smanjiti im buyove biznisima (npr. od 40k do 200 k) Ostaviti im kuce (isprazniti im sve osim tih 10 %) Smanjiti buy od kuca (npr: od 30k do 100k) Jednom mesecno da se pustaju shipment,warship i ovaj treci event. Skinuti sve TT Izbaciti Type,treasure Vratiti za sadnju farma i TH brdo Vratiti paketic TEC-u,TRB-u i dodati paketic WTM-u ispred baze Vratiti paketic Tecu ispred baze. Vratiti stara mesta za organizacija. Vratiti HP. Vratiti da mesecno dobijaju legalne organizacije plate od ministra Finansija. Ostaviti im vozila (Isprazniti iz njega sve) Smanjiti cene vozila Smanjiti cene Drugsa na 10/15 k kilo Smanjiti cenu Matsa na 25 k kilo. Vratiti Rute za sverc (1,2,3,4,5) Vratiti da sadnica kosta 100 dolara Vratiti da sadnica raste 1h za 200 g Vratiti da je pocetak sverca besplatan dok ne dodje do kraja i tada da se uzima 100 grama 2000 dolara u paketicu. Vratiti da pocetak kosenja bude besplatan dok ne dodje do kraja i tada da se uzima 100 g za 1000 dolara u paketicu. Vratiti da mogu da se pljackaju igraci i da im se krade do 5 k. Kada je bilo sve ovo tada je bilo vise pucanja,kradje matsa i drugsa i bilo je dnevno 40/50 igraca,a uvece je dolazilo do 70/80 igraca.
  2 points
 15. samo ubaci to kockanje i pali srv batalite to da se kilavite xaxaxa
  2 points
 16. Vratite da mogu matsi i droga da se ukradu
  2 points
 17. Od poslednjeg update-a, V4.1.1 igraci vise nisu u obavezi da postavljaju konkurse kako bi se pridruzili nekoj organizaciji. Samim time teme sa konkursima su arhivirane od strane moderatora foruma. Ulazak u organizaciju zasnovan je na tome da prilikom pozivanja igraca u organizaciju, igracu na ekranu izlazi dijalog na kojem je napisan ugovor i dve ponudjene opcije "Prihvati" i "Odbi".. Ukoliko igrac prihvati ugovor za ulazak u organizaciju (Clanstvo 15 dana, u supronom lider moze da zahteva 2h area), lideru u chatu organizacije se ispisuje da je igrac prihvatio ugovor, sta je lider duzan da slika sa /time!
  2 points

Announcements

×
×
 • Create New...