Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/10/2020 in all areas

 1. Sve moze samo da ima igraca i rokanja, nista vise ne treba bar meni!
  12 points
 2. Narode ovim putem zelim da vas obavestim da kroz koji dan mozda cak i sutra ce biti otvoreni konkursi za lidere organizacija, administraciju, matketing tim itd... Potrudicemo se da pocnemo ovu sezonu kako valja, i ovim putem bih zeleo da vas pitam da li bi voleli da vam omogucimo out of character gameplay odnosto da igrate na nasem server bez toga da morate biti online, pod to spada mogucnos prodaje materijala/droge/oruzija... putem portala, transakcije novca putem portala, mogucnost kockanja sa IG parama (Rulet, Slotovi)... I jos razne neke ideje i mogucnosti koje cete moci da koristite bez toga da morate da ulazite na server, u skoli ste ili na fakultetu, dosadno vam je uzmete da igrate rulet sa vasim IG novcem, vrsite transakcije i tako dalje, postavljanje oglasa za prodaju IG imovine i kopovina te imovine putem portala... Slobodni ste da u ovoj temi pisete svoje misljenje za out of character gameplay kao i ako imate neke dodatne ideje ne vezane za to! Druzimo se uskoro!
  7 points
 3. hvala kurcu,jos si nam tamo falio..
  5 points
 4. Daj Five M neki, neces 20 godina skriptati na BU
  5 points
 5. Ako je zbog inata, onda prihvatamo
  4 points
 6. good old time neće bit sigurno sa Kastrom u staff timu tako da na to zaboravi,jer neće niko trpit tog bota koji će me vjerovatno banovat sad il će izbrisat ovaj post
  4 points
 7. Narodee, znam da cete me razapeti ali morao sam tako da bih sanirao gresku koja je nastala... Svima su skinute kuce, ali je sacuvana stara tabela iz baze sa kucama, te ce vam iste biti vracene kao i ono sto ste imali u njima!!! Prijavu za vracanje vase kuce cete imati u ovoj temi, potrebno je da napisete samo ID vase stare kuce... Zbog ozbiljnosti problema i situacije koja je nastala ko se bude glupirao i sabotirao moju dobru volju da vam se izadje maksimalno u susret ostace bez svog accounta. Zamolio bih vas da medjusobno kontaktirate vase prijatelje za koje znate da su imali kucu u slucaju da ne vide ovu temu, kako bi im kuca bila vracena... Niko nece ostati ostecen to ne morate da brinete. Prijavite se za vracanje kuce, proveri se u staroj tabeli da li je kuca zaista bila vasa i sta je bilo u njoj i to ce vam biti vraceno. Period prijave za vracanje kuce su od 20.09.2020. 00:00 do 23.09.2020. 00:00 NAPOMENA: UKOLIKO NEKO UZME TUDJU KUCU DOK TRAJE OVA AKCIJA, KUCA CE MU BITI SKINUTA BEZ NADOKNADE NOVCA!
  3 points
 8. sve bi to super bilo da ovo nije jedno 10 put da se kreće od početka,taman igraci skupe resursa i stanu na noge opet neki global,tako 5 ti put zaredom
  3 points
 9. Open Servera je u Sredu 15.09.2021. u 20:00. Tada ce biti izabrani lideri i novi admini. Ocekujemo vas tada u što vecem broju.
  3 points

Announcements

×
×
 • Create New...